Betaling & Privatlivspolitik

Hjemmeside sikkerhed

For at sikre, at din shopping oplevelse er sikker, simpel og effektiv, bruger Dania Bikes Secure Socket Layer (SSL) teknologi. Denne teknologi krypterer og beskytter den data du sender til os over internettet. Du kan læse mere om SSL og se vores digitale dokumentation for registration på Webhosting Danmark.

Med andre ord handler SSL altså om, at kryptere og sikre den information der sendes mellem to parter. Vores SSL certifikat er lidt ligesom, at anvende en sikker og anbefalet konvolut til opbevare og beskytte private oplysninger. Hvis du for eksempel forestiller dig, at du sender dine kreditkort oplysninger og din underskrift til en virksomhed med mail – det er helt lige sådan information på internettet normalt sendes. Ved at anvende SSL er det i stedet som at ligge dine oplysninger ned i en sikker konvolut med en lille hængelås, så den ikke kan åbnes.

Betalingsløsninger

Dania Bikes arbejder sammen med NETS og bruger betalingsløsningen ePay. Vi accepterer Dankort, eDankort, VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro og JCB Cards. Du har også muligheden for, at betale din varer kontant i vores butik eller kontakt os for betaling ved bankoverførsel. Vi gør opmærksom på, at varen først bekræftes når pengene er modtaget.

Du kan også betale med ViaBill – Læs mere her.

Dania Bikes er registreret hos Cybertrust. Dette sikrer at din information bliver holdt hemmelig imens du bruger vores server og hjemmeside.

Betales der med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Det gør Dania Bikes. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1000 kr., når dit Dankort misbruges ved brug af pinkoden

Nem ID validering og SecureCode

For at give dig endnu mere sikkerhed med Dania Bikes har vi introduceret NETS SecureCode. Denne service beskytter din nuværende bruger og information fra uautoriseret brug. For at anvende denne service, skal du hvis du ikke allerede har, registrere SecureCode med din bank eller den institution der har udstedt dit kort.

Når du har registret med din institution vil du automatisk blive bedt om, at anvende din kodeord ved kassen hver gang du eller en anden laver et køb på dit kort. Dette betyder, at hvis nogen for adgang til dit kort og dit kortnummer, så skal de stadigvæk have din hemmelige SecureCode, for at bruge dit kort. NETS bruger Nem ID ved aktivering/brug af SecureCode, så ved registrering vil du have brug for dit Nem ID nøglekort.

Bemærk venligst: Dit SecureCode kodeord er IKKE dit Dania Bikes kodeord. Vi har ikke adgang til dit SecureCode kodeord, og kan ikke hjælpe dig med brug eller opsætning af dette.

Hurtigere og nemmere shopping

Dania Bikes giver dig også muligheden for sikkert, at gemme dine personlige informationer, som gør det nemmere og mere simpelt at handle hos os. Dine fulde detaljer vises aldrig med undtagelse for dine fire sidste tal, så du ved hvilket kort du bruger.

Du kan til hver en tid slette din kort information ved at fravælge boksen “remember my payment details/gem mine informationer” på betalingssiden.

Privatlivspolitik

Dania Bikes anvender cookies. En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreret hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (i dette tilfælde vores websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. På Daniabikes.com anvendes cookies og statistik med det formål, at optimere vores hjemmesides funktionalitet.

Med henhold til personlige oplysninger, så foretager vi registreringen af dem udelukkende med det formål, at kunne levere din bestilte vare til dig. Dine personoplysninger opbevares hos Dania Bikes i 5 år (5 år pga. Krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afvigelse af dit udtrykkelige samtykke således, at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret – med undtagelse for dine kortinformationer. Oplysningerne afgivet til Dania Bikes videregives eller sælges på ingen måde til en tredjepart, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Dania Bikes, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes via email til dania@daniabikes.com

Personoplysninger & Persondata

For at du kan gennemføre et køb på www.daniabikes.com, skal du som minimum oplyse om følgende: Navn, adresse, postnummer, by, telefonnummer og email adresse. Dine oplysninger sælges ikke til tredjemand.

Disse oplysninger bliver gemt sammen med oplysninger om hvilke produkter du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10. Herefter slettes oplysningerne.

Har du oprettet en konto til vores webshop, så bliver dine personlige oplysninger og ordreinformationer ikke slettet, med mindre du beder os om det.

Mailchimp: Vi gør brug af en kombination af følgende af Bloom og Mailchimp til at håndtere vores nyhedsbrev. Du er kun påvirket heraf, hvis du selv har tilmeldt dig nyhedsbrevet med dine personlige oplysninger. Opbevaring af dine personlige oplysninger sker i henhold til vores databehandleraftale med Mailchimp. I er velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål.

Som registreret hos www.daniabikes.com har du ret til at gøre indsigelse mod registreringen, samt ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registeret om dig. Disse rettigheder er du sikret via persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed bedes rettet til kundeservice hos www.daniabikes.com på mail: dania@daniabikes.com.