Lej en cykel og slip for bekymringerne

Vi udlejer cykler i hele Sønderjylland. Fragt, reparationer og service er med i prisen. Du betaler en udbetaling på ca. 10% og kan leje cyklen, så længe du vil. Når du ikke længere ønsker at leje cyklen kan du opsige den uden varsel.

fortæl mig mere
Dania Bikes cykelleasing
Esben Lorenzen

Hvilken cykel vil du leje?

Hvilken cykel vil du leje?

Ofte stillede spørgsmål

Hos Dania Bikes har vi ingen binding på vores cykeludlejning. Du skal have en cykel, fordi du er glad for den. Derfor kan du til hver en tid tilbagelevere din cykel – helt uden varsel. Din udbetaling tilbagebetales ikke.

Hele idéen med Dania Bikes cykeludlejning er fleksibilitet. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at bytte din lejede cykel til en ny undervejs, som du har lyst. Du skal dog være opmærksom på, at det vil gælde som en opsagt lejeaftale, og der vil så blive lavet en ny aftale på den nye cykel. Det betyder, at du skal betale en ny udbetaling på ca. 10%.

Ja, alt service og alle reparationer er med i prisen. Den eneste undtagelse er i forbindelse med færdselsuheld. Her skal din egen forsikring selv betale. Vi hjælper ligeledes med alle punkteringer inklusiv i prisen med undtagelse af sportscykler. Hvis reparationer tager for lang tid får du tilmed en lånecykel i mellemtiden – selvfølgelig også uden beregning. Vi henter og bringer cyklen gratis ved reparationer og service.

Der er kun tre krav for at få lov til at leje en cykel hos Dania Bikes:

  1. Du må ikke være registreret i RKI.
  2. Du skal hav en forsikring som dækker ved tyveri, færdselsuheld og hærværk (det gør en indbosforsikring ofte, men tjek op på dette).
  3. Du skal have bopæl i Sønderjylland (syd for Kongeåen).

Du kan som udgangspunkt vælge at leje alle vores cykler. Er du i tvivl om en cykel kan lejes, så kan du altid ringe til os på 74 30 10 00 eller sende en mail til dania@daniabikes.com. Hvis der er en lejepris på cyklen her på hjemmesiden, så betyder det, at den kan lejes. Vi tager naturligvis forbehold for tastefejl og manglende opdatering i vores systemer.

Dania Bikes ejer cyklen efter din lejeaftale ophører. Ønsker du i stedet en mere fleksibel aftale, hvor du efter 36 månedlige afdrag ejer cyklen, så vælg i stedet vores tilbud om cykelleasing

Nogle cykler kan være brugte eller demo cykler. Der gøres udtrykkeligt opmærksom på dette. Du altid ringe til os på 74 30 10 00 eller sende en mail til dania@daniabikes.com for at høre nærmere.

Vi har mange års erfaring med cykler, og står til rådighed, så du får den rigtige cykel og den rigtige størrelse. Ring til os på 74 30 10 00, send en mail til dania@daniabikes.com eller kig forbi butikken på Brunde Vest 9, 6230 Rødekro.