Lease en cykel og slip for bekymringerne

Vi leaser cykler i hele Sønderjylland. Fragt, reparationer og service er med i prisen. Du betaler en udbetaling på ca. 20%, afdrager det aftalte månedlige beløb og ejer cyklen efter 36 måneder. Ønsker du undervejs at opsige din leasingaftale, så kan du frit gøre dette.

fortæl mig mere
Dania Bikes cykelleasing
Esben Lorenzen

Hvilken cykel vil du lease?

Hvilken cykel vil du lease?

Ofte stillede spørgsmål

Hos Dania Bikes har vi ingen binding på vores cykelleasing. Du skal have en cykel, fordi du er glad for den. Derfor kan du til hver en tid tilbagelevere din cykel – helt uden varsel – men du vil så selvfølgelig “miste” din udbetaling og de månedlige afdrag, som du har betalt. Vælger du derimod at fortsætte din leasing aftale i 36 måneder, er cyklen din.

Hele idéen med Dania Bikes cykelleasing er fleksibilitet. Derfor har du selvfølgelig mulighed for at bytte din leasede cykel til en ny undervejs, som du har lyst. Du skal dog være opmærksom på, at det vil gælde som en opsagt leasingaftale, og der vil så blive lavet en ny aftale på den nye cykel. Det betyder, at du starter forfra med dine månedlige afdrag og din udbetaling.

Ja, alt service og alle reparationer er med i prisen. Den eneste undtagelse er i forbindelse med færdselsuheld. Her skal din egen forsikring selv betale. Vi hjælper ligeledes med alle punkteringer inklusiv i prisen med undtagelse af sportscykler. Hvis reparationer tager for lang tid får du tilmed en lånecykel i mellemtiden – selvfølgelig også uden beregning. Vi henter og bringer cyklen gratis ved reparationer og service.

Der er kun tre krav for at få lov til at lease en cykel hos Dania Bikes:

  1. Du må ikke være registreret i RKI.
  2. Du skal hav en forsikring som dækker ved tyveri, færdselsuheld og hærværk (det gør en indbosforsikring ofte, men tjek op på dette).
  3. Du skal have bopæl i Sønderjylland (syd for Kongeåen).

Du kan som udgangspunkt vælge at lease alle vores cykler, og med mindre andet er aftalt, så får du altid en helt ny cykel. Hvis du leaser en brugt cykel, så aftales dette, og du får selvfølgelig et tilsvarende afslag i prisen. Er du i tvivl om en cykel kan leases, så kan du altid ringe til os på 74 30 10 00 eller sende en mail til dania@daniabikes.com. Hvis der er en leasingpris på cyklen her på hjemmesiden, så betyder det, at den kan leases. Vi tager naturligvis forbehold for tastefejl og manglende opdatering i vores systemer.

Hvis du vælger at afdrage på din leasingaftale i alle 36 måneder, så ejer du cyklen efterfølgende. Ønsker du i stedet at opsige din aftale undervejs (f.eks. fordi du skifter til en anden cykel eller blot ikke ønsker cyklen længere), så tilhører cyklen Dania Bikes og du mister din udbetaling og dine afdrag. Der er ingen binding og det står dig frit for at opsige eller færdiggøre din aftale. 

Med mindre andet er aftalt, så leaser du altid en ny cykel. I tilfælde af demo og brugte cykler, så gøres udtrykkeligt opmærksom på dette, og du får tilsvarende et afslag i prisen.

Vi har mange års erfaring med cykler, og står til rådighed, så du får den rigtige cykel og den rigtige størrelse. Ring til os på 74 30 10 00, send en mail til dania@daniabikes.com eller kig forbi butikken på Brunde Vest 9, 6230 Rødekro.