MTB Bane – Dania Bikes information

Dania Bikes testbane er bygget i samarbejde med cykelcross og øvrige sportsentusiaster landet over. Banen er bygget med henblik på, at give vores kunder en kreativ og underholdende oplevelse, hvor de har muligheden for at teste både nyt og gammelt udstyr. Herudover anvendes banen til afprøvelse og finjustering af Body Geometry.

Banen er ca. 450 meter lang, hvilket mere eller mindre er tilsvarende til en BMX bane. Undervejs møder du en række udfordringer fra det virkelig liv i skoven, med blandt andet rockgardens, forskellige broer, berms, stejle op- og nedkørsler, drops, træstammer, pumptracks og gaps. Kan du kæmpe dig igennem?

Testbanen – spændende fakta

  • Danmarks eneste officielle teknik- og testbane.
  • Banen er 450 meter lang – tilsvarende en BMX bane.
  • Banen er udviklet i samarbejde med cykelcross og øvrige sportsentusiaster landet over.
  • Banen kan anvendes frit på eget ansvar inden for vores åbningstider. Vi stiller sikkerhedsudstyr til rådighed ved ønske fra POC.
  • Indeholder elementer såsom rockgardens, forskellige broer, berms, stejle op- og nedkørsler, drops, træstammer, pumptracks og gaps.

MTB Teknikbane – Regler og vejledning

Det skal være både sjovt og lige til, at anvende vores testbane. Derfor har vi valgt, at den kan benyttes frit inden for vores åbningstider, og at alle former for deltagelse skal være gratis.

Der er dog nogle enkelte forbehold og krav for, at kunne få lov til at bruge den. Vi gør opmærksom på, at alt deltagelse foregår på helt eget ansvar, og anbefaler at i anvender det beskyttelsesudstyr, som vi stiller til rådighed. Vi står ikke til ansvar for eventuelle personskader, eller skader af personlige genstande. Vi ønsker jer held og lykke på banen, og takker på forhånd for jeres forståelse og samarbejdsvillighed.

Testbanens åbningstider

Banen kan anvendes frit inden for vores åbningstid, så længe vores regler og vejledning følges.

Mandag til fredag kl. 08.00-21.00

Lørdag kl. 09.00-14.00

Søndag lukket

Hvis de ønsker, at anvende banen uden for vores åbningstider, så bedes i kontakte dania@daniabikes.comeller ringe på telefon 74 30 10 00.

MTB Testbane – fremtidsplaner

Vi arbejder aktivt på, at forbedre den oplevelse vores kunder har med Dania Bikes. Vores testbane er et led i denne plan, og vi fortsætter med, at kigge på hvilke muligheder den kan være med til at tilbyde vores kunder og følgere. Der er altså mere på vej, og vi lover, at holde jer opdateret.