Leveringsinformation

Dania Bikes forsikrer dine produkter og sender dem hurtigst muligt

Når du bestiller en vare hos Dania Bikes bliver den sendt til dig hurtigst muligt, og vi forsikrer altid dit produkt. Det betyder, at du som kunde kan forvente en kort leveringstid på størstedelen af vores sortiment. Det betyder også, at du ikke skal være nervøs for, at der sker noget med dit produkt under forsendelsen – vi har simpelthen sørget for det hele.

  • Den almindelige leveringstid på varer, som er på lager er 1-3 dage.
  • Den almindelige leveringstid på varer, som bestilles hos forhandlere i Danmark er 3-5. Dage. Vi gør opmærksom på, at der tages forbehold for manglende lager hos vores leverandører.
  • Den almindelige leveringstid på varer, som skal bestilles hjem fra udlandet er 2-3 uger. Vi gør opmærksom på, at der tages forbehold for manglende lager hos vores leverandører.

Vi håber, at ovenstående giver dig et indblik i de forskellige leveringstider som vi har. Vi gør alt hvad vi kan for, at give dig den bedste oplevelse og holder dig derfor altid opdateret og informeret så vidt muligt. Vi forsøger at skaffe dig dit ønskede produkt hurtigst muligt, og hjælper gerne med eventuelle forespørgsler. Hvis du skulle komme ud for, at en af dine varer er længere tid undervejs end forventet, så skal du være velkommen til at kontakte os per mail eller telefon. I særlige tilfælde laver vi en opgradering af din ordre ved overskredet leveringstid, hvilket betyder, at vi tilbyder dig en vare af bedre kvalitet til samme pris – kontakt os for at høre mere om dette tilbud.

Ved bestilling af både lagervarer og varer, som er angivet som bestillingsvarer, forbeholder Dania Bikes sig ret til enten at sende ordren delvist eller samlet.

Forsendelse og reklamation over uoverensstemmelser

Dania Bikes sender alle varer med enten Post Danmark eller fragtmand. Lagervarer sendes så vidt muligt samme dag, som de er bestilt. Hvis det leverede produkt ikke stemmer overens med din faktura, så skal Dania Bikes have besked inden for 30 dage efter modtagelse af varerne, da efterforskningen ellers vanskeliggøres. I tilfælde af, at vi ikke bliver kontaktet inden for de 30 dage, betragtes ordren som korrekt leveret. Vi beklager en eventuel ulejlighed, og gør altid vores bedste for, at sikre os alt sammen stemmer overens.

Fragtpriser og takster

Fragtpris for køb under DKK 299,00 inkl. Moms efter Post Danmarks takster. Ved bestillinger på DKK 299.00 inkl. Moms og herover sendes ordren fragtfrit. Dania Bikes sender kun til adresser i Danmark. Vi gør opmærksom på, at der tilkommer ekstra omkostninger ved levering til Grønland og Færøerne.

Yderligere information

Dania Bikes leverer til alle postnumre i Danmark, inklusiv Grønland og Færøerne. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 74 30 10 00 eller sende en email til dania@daniabikes.com.

Vores adresse er:

Dania Bikes A/S
Brunde Vest 9
6230 Rødekro

Vi gør vores bedste for at give jer en god oplevelse med Dania Bikes. Vi kæmper hver dag for, at blive bedre og for, at styrke vores sortiment. Del gerne din mening og fortæl om din oplevelse med os her.

 

Med venlig hilsen,

Dania Bikes personalet.