De bedste cykelmærker

Hvis du er på jagt efter det bedste udstyr, de fineste cykler, og det mest komfortable tøj, så er du gået rigtigt i byen. Hos Dania Bikes har vi et stort udvalg, af alle de bedste cykelmærker, som er repræsenterer ved Tour De France, Giro D’ Italia, Ironman Hawaii, og alle de andre store konkurrencer. Men udover, at du får høj kvalitet fra de mest anerkendte mærker, tilbyder vi dig også noget specielt. Vi er cykelentusiaster, og elsker alt hvad der hedder sport, og har derfor givet os 100% for branchen. I den forbindelse er vi blandt andet blevet en Specialized Elite Shop, et Shimano Service Center, og en Astra Super Shop. Det betyder, at vi kan tilbyde dig helt fordelagtige priser, samt den helt rigtige vejledning. På den måde er du garanteret, at lave en knald god handel, som ikke kan matches andetsteds. Gør dig selv en tjeneste og vælg de bedste cykelmærker, så får du mere holdbarhed og kvalitet for dine penge. Tilmeld kan du også på sigt sælge din cykel videre uden større tab.

Spar penge på cykler

Det er ingen hemmelighed, at der i cykelbranchen, såvel som i de fleste andre brancher, er en tydelig relation imellem kvalitet og pris. Der vil altid være et billigere alternativ til hvad du står og søger. Problemet er ofte, at disse billigere alternativer udover, at de ikke er af samme komfort og kvalitet, altså ikke er holdbare. Derfor er kvalitet med omtanke oftest det billigste valg. Køber du en ordentligt cykel i første omgang, så har du en cykel der holder mange år i ud i fremtiden. Dette ser vi blandt andet med vores Specialized og Giant cykler, som med få service om året, holder mange år ud i fremtiden. Samme fine resultater kan man opnå til mere almindelige hverdagscykler fra mærkerne MBK, Raleigh og lignende. Går man derimod fuldt outlet cykler, vil man oftest ikke mindst miste glæden ved at cykle grundet manglende komfort, men komme af med betydeligt flere penge. Hvorfor? Fordi mange af de alternativer der er til kvalitetscykler, simpelthen kræver for meget vedligeholdelse, udskiftning af udstyr og reparationer.

Der er dog en løsning, og den kalder vi kvalitet med omtanke. Det er præcis hvad vi har, at tilbyde ved Dania Bikes. Ja, du får cykler af de største, mest anerkendte mærker, men du får dem til en helt fordelagtig pris. Vi er her for at blive, og vi er her for, at vedligeholde den flotte cykelkultur der er i Danmark. Derfor arbejder vi aktivt sammen med forskellige leverandører rundt omkring i verden, og kæmper for, at holde priserne helt specielt lave for vores kunder.

Det er ligeledes vigtigt, at få en cykel der er indstillet ordentligt og er den rigtige størrelse. Det samme gælder naturligvis for beklædning, såsom sportstøj til cykling, tri og svømning, ligesom det også er gældende for sko og andet. Alt dette er du garanteret når du handler ved en specialbutik som Dania Bikes, da vi i forbindelse med adgangen til vores eksklusive mærker, skal deltage i en række kurser. Disse kurser kombineret ved vores faglige baggrund inden for cykling og triathlon, garanterer at du får den rigtige vejledning fra vores side af, og får tilbudt de bedste produkter.

Så hvad end du mangler en cykel på prisniveau med outlet cykler, men med ordentligt kvalitet, eller blot ønsker den rigtige vejledning om valget af løbesko, våddragt eller andet beklædning, så er det her du skal handle. Vores mekanikere står også frit til rådighed til at hjælpe dig med dine reservedele. Alle vores reservedele er ligeledes af de bedste mærker, til de bedste, mest billige priser.