Assos Mille GT SS Cykeltrøje

498,00 kr.

Den elegante Assos Mille GT SS cykeltrøje er lavet efter præmissen om, at enhver cykeltur fortjener godt og kvalitetsstærkt udstyr – også selvom det ikke er et cykelløb. Det er en lækker og velbalanceret cykeltrøje, som forener det bedste af to verdener: Absolut aerodynamik og behagelig komfort. Det gør trøjen helt ideel til træningsture, hvor du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, men stadig har behov for lidt bevægelighed.

Assos Mille GT SS cykeltrøjen er en del af Assos’ nye serie, Mille GT, som går lidt ned i prisniveau – dog uden at ofre kvalitet. Tøjet er stadig lavet af de samme, anerkendte og populære tekstiler, som bliver brugt i Assos’ topmodeller; I Mille GT-serien er alle overflødigheder blot skåret væk.

Derfor er pasformen også Assos’ populære ”RegularFit”, der har fokus på netop den hårfine balance mellem optimerede køreegenskaber og frihed til bevægelse. Den sidder tæt – uden at være rigtig tæt – men stadig så du både kan føle og mærke, at der er masser af fart i trøjen.

Assos Mille GT SS cykeltrøje gør dig vant i varme

Cykeltrøjen er syet i det såkaldte ’Type.157 Stripe-tekstil’, som Assos selv har udviklet og efterfølgende taget patent på. Det er et særligt let tekstil, som giver masser af åndbarhed og kølende effekter. På den måde kan du føle dig hjemme i varmen, også selvom temperaturen overstiger, hvad du normalt bryder dig om. Samtidigt er tekstilet UV-beskyttende, så du ikke skal bekymre dig om solens stråler, selv hvis du tilbringer mange timer ude i solen.

Lappegrej, telefon, nøgler, energibarer, pung osv., det har vi alle med på tur. Og med Assos lommesystem, der ligeledes er patent på, så kan du trygt smide det hele i de store 3 ryglommer. I lommerne finder du en særlig syning, som gør, at dine ting ikke kan glide op. Så kan du både spurte for fuld udblæsning, stå dansende op ad bakkerne og køre dig selv helt ud, uden bekymringer – dine ting forbliver trygt, hvor du har lagt dem.

Specifikationer

  • Assos Mille GT SS cykeltrøje: Den ideelle trøje til træning i sommervarmen!
  • Patenterede tekstiler, cykeltrøjen er helt unik; Du finder ikke lignende hos andre producenter!
  • Syet i Stripe-tekstil, der er både let, UV-beskyttende og særdeles åndbart.
  • RegularFit pasform for balance mellem komfort og aerodynamik.
  • 3 store, sikrede lommer; Tekstilet i lommerne gør, at dine ting ikke falder ud.

©2018 DaniaBikes.com

Varenummer (SKU): 11.20.275 Kategorier: , , Tags: ,
Assos Mille GT SS Cykeltrøje
Assos Mille GT SS Cykeltrøje
498,00 kr. Vælg varianter