Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skal købe en elcykel?

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skal købe en elcykel?

Tænker du på at købe en elcykel?

Her er nogle ting, du skal være opmærksom på, inden du køber.

Køb ikke cyklen for billigt med det mindste batteri. En levetid på de batterier, der leveres med vores cykler, er typiske 5 år, spørg ad, inden du køber din elcykel. Gode cykler har garanti på batteriet. Skulle batteriet have en reduceret effekt, efter du har købt din cykel, kan du få byttet batteriet inden for 2 år, hvis der er garanti på. Sørg altid for, du kan få et nyt batteri. Et batteri af et godt mærke vil du senere kunne skifte, så du ikke skal til at købe en anden cykel.

Har du en lejeaftale ved os, og vi ikke kan levere cyklen inden for 36 timer, får du en ny låne-cykel. Så er du altid sikret, at du kan komme fra A til B, når du har mest brug for det.

Kom ind i butikken, og prøv cyklen, så du ved den passer til dig. Der findes mange forskellige cykler, men skal du have sikret dig, at du får en cykel der passer til dig, er det nødvendigt du prøver den inden. Vi vejleder dig, og finder den cykel der passer bedst til dig.

Da du kan hurtigt komme op i fart på en elcykel, så du skal sørge for du har gode bremser på cyklen. Det er meget nemt at komme op på 25 km/t, men har din cykel billige bremser, så kommer du lige så hurtigt galt af sted.

Se mere på vores side: elcyklerne.dk om hvordan du lejer en el-cykel eller se vores udvalg under el-cykler.

Følg os også på cykelbloggen på youtube.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *