Specialized Fast Trak 2Bliss Ready MTB Tan Dæk

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Med Specialized Fast Trak 2Bliss Ready har Specialized formået at videreudvikle deres i forvejen veludviklede knop-system. Det har du gjort ved at manipulere hver enkelt af dækkets knopper med Finite Element Analysis. Tilmed har Specialized også forbedret trådene, så du får bedre greb i selv de skarpeste sving.

Få bedre kontrol med cyklen med Specialized Fast Trak 2Bliss Ready

I forhold til sin storebror, S-works Fast Trak 2Bliss Ready, er dette dæk en lille smule bredere. Det beskytter sidevæggene og giver dig også en følelse af “mere bid” når du lægger cyklen ned på siden i svingene.

Dækket er i sig selv produceret i Specializeds egen GRIPTON gummiblanding, der giver dig en mere levende føling med underlaget. GRIPTON gummiblandingen gør også at du står bedre fast på underlaget, uanset om du kører i våde eller i tørre forhold.

For at spare vægt og reducere rullemodstanden, er MTB-dækket et foldedæk med en trådtæthed på 60 TPI. Netop 60 TPI er en god trådtæthed, der forener god rullemodstand og god punkteringsresistens på én og samme tid.

Kombineret med at dækket er 2Bliss Ready og er udført i GRIPTON gummiblandingen, gør at det har en lav vægt på kun 640 gram for en størrelse 29×2.3”!

Når alt kommer til alt, er MTB-dækket et super stabilt og hurtigt dæk. Det lader dig styre gennem skarpe sving i høj fart, det er nemt at accelerere med og lige så nemt at holde farten med.

Specifikationer på Specialized Fast Trak 2Bliss Ready

  • Trådtæthed: 60 TPI
  • Dæktype: Foldedæk
  • Gummiblanding: GRIPTON
  • Vægt: Cirka 640 gram (i størrelse 29×2.3” med 25-50 PSI
  • 2Bliss ready
  • Tan. Mørke sidevæggen

©2020 DaniaBikes.com

Varenummer (SKU): 00120-404 Kategorier: , , Tags: , ,