Kalkhoff Agattu 1.S XXL Elcykel

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

 

Skal du have en elcykel med høj komfort, masser af trækkraft og en rækkevidde i verdensklasse, så skal du have denne Kalkhoff Agattu 1.S XXL elcykel. Den giver dig alt den pålidelighed, du har brug for. Og så får du også udstyr som forsikringsgodkendt lås, lygter og justerbar frempind med i prisen.

Hvad der er den vigtigste styrke ved Kalkhoff Agattu 1.S XXL, er dog dens elektriske system. Elmotoren sidder placeret i kranken, hvor den sørger for direkte trækkraft til cyklens kædetræk. Producenten af motoren er Shimano, så du kan være sikker på, at du får masser af kvalitet for pengene. Og så yder motoren også op til 50 Nm, der giver masser af komfort.

Batteriet, som du finder bagved sadelrøret, har en kapacitet på hele 621 Wh. Det er blandt de absolut kraftigste cykelbatterier på markedet. Og det giver dig en rækkevidde på op til seriøse 230 km. mellem hver opladning.

Tilmed er cyklen også godkendt til brug af cyklister, der vejer helt op til 170 kg.!

Gearsystemet er det bundsolide Shimano Nexus 8 gearsystem med otte indvendige gear at vælge imellem. Og med de hydrauliske fælgbremser fra Magura, får du et sæt bremser, der bremser markant bedre end traditionelle fælgbremser, samtidigt med at de er meget mere pålidelige.

Foran og bagved, får du integrerede lygter, der får strøm direkte fra cyklens elektriske system. Og for at du får så meget komfort som muligt, får du en justerbar frempind, der kan indstilles til at give dig lige præcis den styrhøjde, som du finder dig mest komfortabel med.

Når alt kommer til alt, er denne Kalkhoff Agattu 1.S XXL elcykel den perfekte elcykel til dig, der vil have høj komfort, masser af trækkraft og en rækkevidde, der er så lang som muligt.

Specifikationer på Kalkhoff Agattu 1.S XXL Elcykel

  • Stel: Kalkhoff aluminium med lav indstigning
  • Forgaffel: Affjedret forgaffel, der kan låses
  • Motor: Shimano Steps E6100 centermotor
  • Batteri: Comfort Li-Ion 36v med 621 Wh (op til 230 km. rækkevidde)
  • Gearsystem: Shimano Nexus 8 indvendigt gearsystem med 8 gear
  • Bremser: Magura HS11 hydrauliske fælgbremser
  • Hjulsæt: Dobbeltbundede aluminium

Størrelsesguide

©2021 DaniaBikes.com

Varenummer (SKU): D6416216-gruppe Kategorier: , , , , Tags: ,